top of page
Foto Fisi.jpg
akn_zertifiziert_durch_rgb.png

Fisniku si nutricionist

Përshëndetje! Unë jam Fisnik Komoni - Konsulent i të ushqyerit dhe shëndetit holistik. Shërbimet e mia dhe gjithçka për shëndetin mund të gjesh në projektin tim Qendra e Shëndetit duke klikuar në butonin më poshtë:

bottom of page